Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:ColatoareColatoare prin frictiune

Colatoare prin frictiune, Plockmatic, Superfax

Colatoarele prin frictiune sunt folosite pentru colationarea hartiei normale. Pentru a mari gama de hartii ce pot fi preluate aceste echipamente pot fi dotate cu ventilatoare pe fiecare bena. Aceste colatoare au cate 10 bene dar pot fi dotate cu un kit de preluare care permite preluarea mai multor coli din aceeasi bena. Ele pot lucra independent sau se pot monta intr-o linie de colationare, faltuire, capsare, debitare si indreptare la cotor pentru obtinerea revistelor, brosurilor si a altor materiale.

Alege produsul
Colator AC 510
Colator Morgana AC 510 »
Colator Morgana AC 510, linii de colationare, pliere, capsare si debitare

Colatorul Morgana AC 510 cu 10 bene si ventilatoare pe fiecare bena, realizeaza colationarea colilor de hartie de pana la 320x457 mm cu o productivitate de pana la 4000 seturi/h.

Colator/Alimentator ACF 510
Colator/Alimentator Morgana ACF 510 »
Colator/Alimentator Morgana ACF 510, linii de realizat brosuri

Colatorul/Alimentatorul Morgana ACF 510 cu 10 bene si ventilatoare pe fiecare bena, realizeaza colationarea colilor de hartie de pana la 320x457 mm cu o productivitate de pana la 4000 seturi/h pentru colationare si 10000 coli/h pentru alimentare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.