Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Service

Service

Experienţa acumulată în peste15 ani de activitate în domeniul întreţinerii echipamentelor de tipărit şi finisat, profesionalismul şi competenţa echipei noastre tehnice sunt puse cu promptitudine la dispoziţia clienţilor nostri.

Preocuparea noastră principală este aceea de a instala şi menţine aparatele la parametri optimi de funcţionare, de a le verifica minuţios în scopul pre-întâmpinării oricăror probleme ce ar putea să pericliteze eficienţa acestora.

Echipa noastră are flexibilitatea şi mijloacele materiale pentru a interveni rapid ori de câte ori apare o problemă, axându-se în principal pe reducerea la minimum a intervalelor de ne-funcţionare a aparatelor.

Pentru fiecare echipament comercializat, DAVO asigură service gratuit în perioada de garanţie a acestuia, precum şi service post-garantie pe bază de contract. În funcţie de necesităţile dumneavoastră, puteţi opta pentru una din cele două variante de contract:abonament sau plata la intervenţie.

 

ORICE POSESOR DE RISOGRAPH NE POATE CONTACTA PENTRU SERVICE!

 

  • STOC PERMANENT DE PIESE DE SCHIMB ORIGINALE
  • SPECIALIŞTI CU EXPERIENŢĂ, SCOLARIZAŢI PERIODIC DE FIRMA PRODUCĂTOARE
  • INTERVENŢIE ÎN MAXIMUM 24 H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutii tiparire si finisare de la DAVO

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker