Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Cum cer oferta?

Alegeti produsele

Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de la "Echipamente profesionale" sau alegeti "Solutii tiparire si finisare". Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul

Cosul de oferta

La adaugare produselor in cos, cosul de oferta prezent in partea dreapta a paginii sub "Newsletter" sau in meniul de sus la "Cos oferta"  va fi actualizat cu produsul ales de catre dumneavoastra. Puteti adauga oricate produse doriti in cos. Acesta se va actualiza automat.

Daca cautati un set de produse pentru operatii mai complexe (ex. Realizare albume foto) va recomandam sectiunea de "Solutii tiparire si finisare".

Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele in cos, mergeti in pagina cosului accesand fie "Cos oferta(5)" din meniul de sus fie apasand butonul Gasiti linkul aici.

Pe aceasta pagina veti putea elimina produse din cos prin simpla apasare a lor in sectiunea "Produse".

Finalizarea cererii

Pentru a trimite cererea de oferta este necesar sa completati campurile de contact: "Nume", "Email" si "Telefon". Optional puteti trimite si un mesaj.

Apasati butonul pentru a finaliza cererea. Un reprezentant de vanzari al DAVO STAR IMPEX va primi solicitarea dumneavoastra si va va contacta in cel mai scurt timp.

Exemplu cos de oferta

Solutii tiparire si finisare de la DAVO

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker