Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

DAVO Research - Cercetari textile

DAVO Research - Cercetari textile

Davo Research

In anul 2006 firma DAVO s-a implicat si in activitatea de cercetare prin aplicarea pentru un proiect cu finantare europeana din cadrul FP6, numit LIDWINE "Textile medicale multifunctionale pentru prevenirea ranilor (ex. Decubitus) si imbunatatirea vindecarii ranilor".

 

In momentul de fata, firma participa la un proiect din FP7, SONO, "O linie pilot pentru textile medicale antibacteriene si antifungice bazate pe un proces ultrasonic".

 

Pe baza celor doua teme de cercetare, intentionam sa introducem pe piata medicala din Romania, un nou produs (o pijama) destinata pacientilor cu probleme grave de piele.

 

In continuare avem in vedere si alte aplicatii pentru diferite programe de cercetare  din domeniul textil. Acumuland o experienta in domeniul cercetarii aplicative, am depus la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, ANCS, o cerere pentru declansarea procedurii de evaluare in vederea atestarii ca institutie componenta a sistemului de cercetare si dezvoltare national. Cererea a fost insotita de urmatorul Raport de autoevaluare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.