Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

DAVO Research - Cercetari textile

Davo Research

In anul 2006 firma DAVO s-a implicat si in activitatea de cercetare prin aplicarea pentru un proiect cu finantare europeana din cadrul FP6, numit LIDWINE "Textile medicale multifunctionale pentru prevenirea ranilor (ex. Decubitus) si imbunatatirea vindecarii ranilor".

 

In momentul de fata, firma participa la un proiect din FP7, SONO, "O linie pilot pentru textile medicale antibacteriene si antifungice bazate pe un proces ultrasonic".

 

Pe baza celor doua teme de cercetare, intentionam sa introducem pe piata medicala din Romania, un nou produs (o pijama) destinata pacientilor cu probleme grave de piele.

 

In continuare avem in vedere si alte aplicatii pentru diferite programe de cercetare  din domeniul textil. Acumuland o experienta in domeniul cercetarii aplicative, am depus la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, ANCS, o cerere pentru declansarea procedurii de evaluare in vederea atestarii ca institutie componenta a sistemului de cercetare si dezvoltare national. Cererea a fost insotita de urmatorul Raport de autoevaluare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutii tiparire si finisare de la DAVO

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker