Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Despre DAVO - Solutii de tiparit si finisat

DAVO STAR IMPEX S.R.L.

 

Înfiinţată în anul 1994, societatea comercială DAVO STAR IMPEX SRL are ca principal obiect de activitate importul şi distribuţia de echipamente de tipărit şi finisat.

 

DAVO şi-a început activitatea ca reprezentant unic al prestigioasei corporaţii japoneze RISO KAGAKU, având astfel meritul de a fi firma care a introdus în România tehnologia multiplicării digitale a documentelor. RISO este liderul de ne-contestat al producătorilor de multiplicatoare digitale, asigurând peste 70% din totalul echipamentelor instalate pe piaţa mondială.

Autorizare riso

Pentru a veni în întâmpinarea cererilor clienţilor săi, DAVO şi-a diversificat treptat gama de echipamente, încheind parteneriate cu mari firme producătoare din ţări precum SUA, Germania, Finlanda, Suedia, Cehia, Coreea etc. Gama de produse comercializate în prezent include multiplicatoare digitale, ghilotine, maşini de lipit cu termoclei, maşini de biguit, colatoare, laminatoare, maşini de găurit şi capsat etc.

 

Cu ajutorul acestor echipamente se pot realiza la preţuri de cost extrem de competitive o gamă largă de documente şi materiale personalizate cum ar fi: cărţi, broşuri, reviste, formulare tipizate, afişe, prospecte, etichete (inclusiv pe hârtie auto-adezivă), albume foto şi multe altele. Ele se adresează atât marilor instituţii (universităţi, primării, tipografii), cât şi afacerilor mai restrânse (mini-tipografii, ateliere foto, centre de copiere).

 

Unul dintre principalele atuuri ale societăţii este reprezentat de profesionalismul şi înalta calificare a personalului tehnic. DAVO investeşte permanent în specialiştii săi, asigurându-le participarea la diversele programe de training organizate chiar de către firmele producătoare partenere. 

 

Experienţa de peste 15 ani în domeniul tipăriturilor şi al managementului documentelor, dublată de o politică orientată spre client şi necesităţilor acestuia, fac din DAVO un partener de încredere al afacerii dumnevoastră.

 

Ca un element suplimentar, trebuie menţionată obţinerea in anul 2008 a Certificatul de Calitate ISO 9001 care atestă faptul că DAVO are implementat şi menţine un sistem de management al calităţii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutii tiparire si finisare de la DAVO

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker