Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Imprimante Azon UV

Imprimante Azon UV

Cu imprimantele UV Azon se poate printa direct pe orice tip de material cum ar fi ABS, policarbonat, TPU, PVC, lemn, piatra, sticla, canvas, ceramica, aluminiu si in plus print Braille 3D - ADA. Se poate tipari pe piele sau pe sticle , cani, etc. De asemenea pe cutii.

Alege produsul
Matrix R
Imprimanta UV Azon Matrix R »
Imprimanta UV Azon Matrix R

Seria Azon Matrix R extinde productivitatea si creativitatea prin posibilitatea de a printa direct pe orice tip de material cum ar fi ABS, policarbonat, TPU, PVC, lemn, piatra, sticla, canvas, ceramica, aluminiu si in plus print Braille 3D - ADA.

Matrix R pentru lemn
Imprimanta UV Azon Matrix R pentru lemn »
Imprimanta UV Azon Matrix R pentru lemn

Azon Matrix R pentru lemn tipareste pe orice tip de lemn. Imprimanta se potriveste multor aplicatii cum ar fi tipar pe podele, pereti de lemn sau mobila. Cernelurile Rjet permit prelucrarile ulterioare ale lemnului imediat dupa tiparire.

Matrix UNI
Imprimanta Azon Matrix UNI »
Imprimanta  Azon Matrix UNI

Seria Matrix UNI permite printarea direct pe substratul ales. Se obtin rezultate deosebite la printarea pe piele, lemn sau aluminiu anodizat , piatra, diferite tipuri de plastic, sticla, ceramica si multe altele. Tehnologia UNI permite printarea unei imagini direct pe o gama larga de materiale si obiecte cu o aderenta foarte buna a cernelei .

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.