Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:LaminatoareLaminatoare din plic

Laminatoare din plic, lamiroll

Laminatoarele din plic se folosesc pentru a da un aspect placut si  o rezistenta deosebita materialelor printate, pozelor, etc. Folia pentru laminare se livreaza sub forma de plicuri cu dimensiuni standard si grosimi diferite. Aceste echipamente pot fi folosite cu un dispozitiv special de prindere a rolei trasformandu-se in laminatoare din rola.

Alege produsul
Royal PL-901
Laminator din plic A4, Royal PL-901, 4 role »
Laminator din plic A4, Royal PL-901, 4 role

Laminatorul din plic A4, Royal PL-901 este un echipament foarte bun pentru laminarea fotografiilor. Este echipat cu 4 role de laminare. Poate prelua plicuri de laminare de pana la 250 mic.

Royal CS-1223
Laminator din plic A3, Royal CS-1223, 2 role »
Laminator din plic A3, Royal CS-1223, 2 role

Laminatorul din plic A3, Royal CS-1223 este ideal pentru laminarea documentelor improtante, fotografiilor, meniurilor, prezentarilor, etichetelor pentru bagaje, cartilor de vizita, afiselor, semnelor de carte, etc.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.