Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:LaminatoareLaminatoare din rolaLaminator din rola Matrix MX 530DP

Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid
Laminator din rola Matrix MX 530DP, Vivid

Laminator din rola Matrix MX 530DP

 

Laminatorul din rolă MATRIX MX 530DP cu role pneumatice, permite laminarea la cald pe o fata sau pe ambele fete a materialelor cu latimi de pana la 500 mm ( este vorba de latimea foliei pentru ca materialul introdus poate avea latimea de 550 mm). Datorita presunii ajustabile pe rolele pneumatice este posibila utilizarea laminatorului pentru folio si UV selectiv. Setarile se fac cu usurinta, se incalzeste repede si finalizeaza rapid si eficient orice lucrare. Alimentarea semi-automata cu auto-suprapunere permite trecerea cu usurinta a materialelor prin laminator. Dotat cu un panou de control usor de utilizat. Nu necesita instruire speciala pentru a-l seta. Tehnologia unica anti-incretire si panoul de control va permite laminarea impecabila a oricarei lucrari fara bule sau denivelari. Separatorul automat lucreaza impreuna cu laminatorul astfel ca lucrarea este gata pentru stadiul urmator. Permite lucrul cu folie de 1000 m. Stand inclus in pret.

Accesorii optionale:

-Tava automata de alimentare care este usor de montat, de setat si de folosit. Aceasta tava poate fi alimentata in timpul operarii permitand lucrul neintrerupt.

-Dispozitiv Flatbook. Cand se lamineaza coperta unei carti care este lipita cu termoclei sau cu pur , coperta se poate curba in sus in cazul in care nu se folosete o folie speciala scumpa. Solutia este de a lamina coperta pe ambele fete utilizand folie de laminare normala in combinatie cu unitatea de taiere si perforare Flatbook. Acest dispozitiv indeparteaza filmul de laminare de pe cotorul copertei permitand astfel ca termocleiul sa intre in contact direct cu coperta si nu cu folia ceea ce permite realizarea cartilor plate cu un aspect corespunzator. Dispozitivul poate fi utilizat si ca o unitate de perforare suplimentara utilizand cutitul de perforare inclus in pachetul standard. Tot cu acest dispozitiv se poate taia filmul de laminare la dimensiunea printului utilizand cutitul inclus in aceasta unitate.

-Dispozitiv de taiere a filmului de laminare la latimea materialului de laminat

-Unitate suplimentara de preluare. Se monteaza in partea din spate a laminatorului. Poate fi utilizat in paralel cu dispozitivul Flatbook si de asemenea cand se utilizeaza laminatorul pentru folio sau pentru realziarea efectelor UV. Lucreaza perfect sincronizat cu laminatorul si colecteaza surplusul de folie si pelicula folio.

-Sistem ventilator - colile laminate vor fi colectate in tava de iesire fara efort


Codul produsului pe DAVO.ro este mx530dp. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina oficială a echipamentului.

Specificații tehnice Laminator din rola Matrix MX 530DP

Laminatoare
Alimentare semi-automata:
da
Separare automata:
da
Alinierea si suprapunerea automata a colilor:
da
Perforator film:
da
Diametrul interor folie:
77 mm
Dispozitiv anti-incretire:
da
Laminare pe o fata:
da
Laminare pe doua fete:
da
Incapsulare:
da
Tava de colectare lucarari finisate:
da
Viteza de laminare:
10 m/min
Presiune role reglabila:
da
Latimea maxima a flimului de laminare:
500 mm
Grosime mnima a hartiei:
135 g/mp
Latimea maxima a colii:
550 mm
Timp de incalzire:
10 min
Intervalul de temperatura:
0-140 °C
Alimentare:
220/240V
Putere consumata:
4500 W
Dimensiuni (Lxlxh):
900x2050x1400 mm
Greutate:
250 kg

Video mx530dp

Service si Garanție

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru produsul Dumneavoastră?

Majoritatea produselor vin insotite de o garantie de 12 de luni. Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Cere mai multe detalii »
 • Soluții: Cărţi în tiraje mici

  Tiparire carte

  Folosind soluţiile şi echipamentele oferite de DAVO, puteţi tipări chiar şi un singur exemplar dintr-o carte în maximum 5 minute şi apoi îl puteţi trimite clientului! Acum nu mai este nevoie să tipăriţi cărţile într-un număr mare de exemplare, asumându-vă riscul de a rămâne cu stocuri nevândute.

  Citește mai multe
 • Soluții: Cărţi în tiraje medii

  Tiparire carte tiraje medii

  Scăderea tirajelor de cartre a devenit în ultimul timp o mare problemă pentru edituri. Unele titluri nu se lansează pentru că există pericoul de a rămâne cu stocuri de carte nevândute. Firma DAVO are o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme: multiplicatorul digital RISO. Acest echipament permite lansarea de tiraje medii de carte la costuri competitive. Se pot lansa chiar şi tiraj...

  Citește mai multe

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.