Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:Biguit / perforatMasini electrice

Masini de biguit si perforat electrice, GPM, KSL, Cyklos, Superfax

Masinile electrice de biguit si perforat pot functiona prin caderea perpendiculara a cutitului sau pot fi echipate cu dispozitive circulare de biguire sau perforare care se pot monta in locatia dorita. Actionarea poate fi prin buton sau la pedala. Ele va premit indoirea copertilor, a felicitarilor si invitatiilor intr-un mod profesional si perforarea facturilor, chitantelor si a altor materiale.

Alege produsul
Big perfor GPM 450
Masina de biguit si perforat GPM 450 »
Masina electrica de biguit si perforat GPM 450, Cyklos

Masina electrica de biguit si perforat GPM 450 permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare si cu aceste echipamente se poate perfora pentru a se rupe usor ( chitantiere, bonuri de masa, etc.)

Big perfor GPM 450 SA
Masina semiautomata de biguit si perforat GPM 450 SA »
Masina semiautomata de biguit si perforat GPM 450 SA

Masina semiautomata de biguit si perforat GPM 450 SA permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare si cu acest echipamente se poate si perfora pentru a se rupe usor ( chitantiere, bonuri de masa, etc.)

Big Perfor RPM 350
Masina de biguit si perforat RPM 350 »
Masina de biguit si perforat RPM 350, Cyklos

Masina de biguit si perforat RPM 350 realizeaza biguirea si microperforarea documentelor si este potrivita pentru centrele cu un volum mare de lucru.

Big perfor GPM 450 Speed
Masina automata de biguit si perforat GPM 450 Speed »
Masina automata de biguit si perforat GPM 450 Speed

Masina automata de biguit si perforat GPM 450 Speed permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare si cu acest echipamente se poate si perfora pentru a se rupe usor ( chitantiere, bonuri de masa, etc.)

Big Perfor RPM 350 Plus
Masina de biguit si perforat RPM 350 Plus »
Masina de biguit si perforat RPM 350 Plus, Cyklos

Masina de biguit si perforat RPM 350 Plus realizeaza biguirea si microperforarea documentelor si este potrivita pentru centrele cu un volum mare de lucru.

AIRSPEED 450
Masina big/perfor/gaurit pt. legare spira AIRSPEED 450 »
Masina de biguit si perforat si gaurit pentru indosariere spira AIRSPEED 450

Masina de biguit, perforat si gaurit pentru indosariere cu spira AIRSPEED 450 are un sistem unic de preluare cu aer care permite prelucrarea tuturor tipurilor de hartie cu greutatea intre 80 si 400 g/mp. Precizia, fiabilitatea alimentarii cu hartie, versatilitatea in utilizare, dispozitive optionale de perfor si cutite de taiere circulare, viteza si capacitatea de alimentare mari fac din acest model unul superior fata de celelalte modele GPM 450 .

Digifold Pro
Masina de biguit si faltuit Digifold Pro »
Masina de biguit si faltuit Digifold Pro, Morgana

Echipamentul Digifold Pro este o masina automata de biguire si faltuire proiectata special pentru printurile digitale si pe hartie groasa.El poate fi utiliazat pentru biguire si faltuire intr-un singur pas sau ca masina de biguit (atunci cand faltuirea nu este necesara) , sau ca masina de perforat (atunci cand biguirea si faluirea nu sunt necesare).

Autocreaser Pro 33
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 33 »
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 33, Morgana

AutoCreaser Pro 33 este o masina automata de biguire care rezolva complet problema crapaturilor care apar cand se prelucreaza printuri digitale. Echipamentul este eficient in lucrul cu colile printate conventional cat si in cazul celor laminate.

Autocreaser Pro 50
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 50 »
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 50, Morgana

AutoCreaser Pro 50 este o masina automata de biguire care rezolva complet problema crapaturilor care apar cand se prelucreaza printuri digitale. Echipamentul este eficient in lucrul cu colile printate conventional cat si in cazul celor laminate.

Autocreaser Pro 385
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 385 »
Masina de biguit si perforat Autocreaser Pro 385, Morgana

AutoCreaser Pro 385 este o masina automata de biguire care rezolva complet problema crapaturilor care apar cand se prelucreaza printuri digitale. Echipamentul este eficient in lucrul cu colile printate conventional cat si in cazul celor laminate.

ElectroCreaser 52
Masina electrica de biguit ElectroCreaser 52 »
Masina electrica de biguit ElectroCreaser 52, Morgana

ElectroCreaser 52 este o masina electrica de biguire care biguie inclusiv materiale laminate. Cutitul si contra-cutitul formeaza un dispozitiv unic care elimina crapaturile in documentele biguite.

Big perfor GPM 450 verSA
Masina semiautomata de biguit si perforat GPM 450 verSA »
Masina semiautomata de biguit si perforat GPM 450 verSA

Aspectul si sistemul de alimentare manual al echipamentului GPM 450 verSA deriva din modelul GPM 450 SA. De la modelul profesional GPM 450 Speed copiaza o multitudine de accesorii care pot fi schimbate intre ele cu usurinta si interfata grafica. GPM 450 verSA este un echipament unic datorita combinatiei dintre urmatorii factori: istoricul masinii (legata direct de GPM 450SA), dimensiunea de lucru (SRA3 in ambele directii), selectia de accesorii (aceleasi ca pentru echipamentele GPM 450 Speed ...

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.