Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Legat cu banda

Masini de legat cu banda Powis Parker, Fastback

Masinile de legat cu banda permit lipirea a pana la 350 g/mp in 35-40 secunde. Pentru coperti se pot folosi cartoane colorate sau foi transparente care pot fi imprimate, personalizate in functie de cerinta clientilor. Ulterior se poate adauga / inlatura cate o coala. Este o masina foarte utila pentru legarea lucrarilor de diploma, materialelor interne din institutii, manualelor, instructiunilor de utilizare, etc.

  • Alege produsul...

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

Preturi speciale pentru echipamentele demo si second hand

  • Masina de legat cu banda Powis Fastback 9 Fastback 9

    Fel: DEMO

    Grosime de prindere: intre 0,8 si 25 mm (aproximativ de la 10 la 250 coli)

    Greutate hartie: 75-120 g/mp

    Pret: 1900 usd

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

 

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker