Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Rotunjit colturi

Masini de rotunjit colturi si perforat pentru ecusoane, Cyklos, Warrior

Masinile de rotunjit colturi permit rotunjirea cartilor de vizita si a altor materiale la colturi. Unele echipamente permit si realizarea perforului pentru ecusoane. Pot fi echipate cu mai multe raze de rotunjire. Sunt si masini care au mai multe cutite care permit taierea la 45 grade la colt, perforul pentru agatatoarea de calendare si preducea pentru gaurit hartie.

  • Alege produsul...

Mergi sus | 1 din 2 >>
Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

Preturi speciale pentru echipamentele demo si second hand

Nu exista produse second hand sau demo la vanzare

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

 

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker