Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:Taiat carti de vizitaMasini electrice

Masini electrice de taiat carti de vizita, Cyklos, CPS, CS Basic, Smart

Masinile electrice de taiat carti de vizita permit taierea a 10 sau 12 carti de vizita dintr-un format A 4 de diferite dimensiuni.Unele echipamente lasa o fasie intre cartile de vizita in cazul in care acestea contin culori diferite la margini. In functie de masina folosita si de numarul de carti de pe coala operatiunea se executa in 3 sau 4 pasi.

Alege produsul
CS 325 SMART
Masina electrica de taiat carti de vizita CS 325 SMART »
Masina electrica de taiat carti de vizita CS 325 Smart, Cyklos

Masina electrica de taiat carti de vizita CS 325 Smart realizeaza taierea rapida si precisa a 10 sau 12 carti de vizita (cu diferite dimensiuni standard) dintr-un format A4.

Taiat carti vizita SW E-22880 B
Masina electrica de taiat carti de vizita SW E-22880 B »
Masina electrica de taiat carti de vizita SW E-22880 B

Masina electrica de taiat carti de vizita SW E-22880 B realizeaza taierea rapida si precisa a cartilor de vizita 90x50 mm dintr-un format A4.

Taiat carti vizita SW-E
Masina electrica de taiat carti de vizita SW-E »
Masina electrica de taiat carti de vizita SW-E

Masina electrica de taiat carti de vizita SW-E realizeaza taierea rapida si precisa a cartilor de vizita 90x50 mm dintr-un format A4.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.