Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ești aici:Biguit / perforatMasini manuale

Masini manuale de biguit si perforat GPM, KSL, CYKLOS, SUPERFAX

Masinile de biguit si cele de biguit si perforat permit realizarea biguirilor si perforului prin simpla apasare a unei manete. Aceste echipamente pot fi folosite in centrele de copiere, birouri, ateliere fotografice si chiar in tipografii pentru tiraje mici. Cu aceste echipamente puteti realiza indoirea copertilor, invitatiilor de nunta, fotografiilor si a altor materiale intr-un mod profesional si perforarea facturilor, chitantelor, bonurilor de masa si a altor materiale.

Alege produsul
Big perfor GPM 315
Masina manuala de biguit si perforat GPM 315 »
Masina manuala de biguit si perforat GPM 315, Cyklos

Masina manuala de biguit si perforat GPM 315 permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare si cu acest echipamente se poate perfora pentru a se rupe usor ( chitantiere, bonuri de masa, etc.)

Biguit KSL 435
Masina de biguit KSL 435 »
Masina manuala de biguit KSL 435, Cyklos

Masina manuala de biguit KSL 435 permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare a invitatiilor, pozelor, copertilor, etc.

KSL 320
Masina de biguit KSL 320 »
Masina de biguit KSL 320

Masina manuala de biguit KSL 320 permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare a invitatiilor, pozelor, copertilor, inclusiv cele laminate pe ambele fete, etc.

Big perfor GPM 320
Masina manuala de biguit si perforat GPM 320 »
Masina manuala de biguit si perforat GPM 320, Cyklos

Masina manuala de biguit si perforat GPM 320 permite biguirea hartiilor / cartoanelor pentru a se realiza o indoire corespunzatoare si cu acest echipamente se poate perfora pentru a se rupe usor ( chitantiere, bonuri de masa, etc.)

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2018 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.