Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!

Cărţi în tiraje mici

Tiparire carte

Folosind soluţiile şi echipamentele oferite de DAVO, puteţi tipări chiar şi un singur exemplar dintr-o carte în maximum 5 minute şi apoi îl puteţi trimite clientului! Acum nu mai este nevoie să tipăriţi cărţile într-un număr mare de exemplare, asumându-vă riscul de a rămâne cu stocuri nevândute.

Tipărirea interiorului

Cu ajutorul imprimantei color de mare viteză RISO puteţi imprima chiar şi un singur exemplar dintr-o carte color sau alb-negru. Costurile de imprimare vor fi aceleaşi indiferent de numărul de exemplare. Mai mult decât atât, conţinutul cărţii va fi gata colaţionat, eliminând necesitatea adunării paginilor după printare, aşa cum se întâmplă la tiparul clasic. Durata de imprimare a unei cărţi format A5 de 200 de pagini este mai mică de 1 minut!!!

Laminarea coperţii

Pentru realizarea coperţii, puteţi folosi un printer laser digital sau tiparul clasic offset, în funcţie de tiraj. Pentru un aspect mai plăcut şi o cât mai bună rezistenţă în timp, coperta se poate lamina.

Biguirea coperţii

Înainte de ataşarea conţinutului, coperta va trebui îndoită astfel încât să se obţină un cotor aspectuos. Pentru aceasta se foloseşte o maşină de biguit manuală sau electrică.

Lipirea cărţii

Ataşarea interiorului de carte se face prin lipirea cu termoclei, folosind o maşină de broşat. Exisată o gamă largă de astfel de maşini: manuale, automate, cu sau fără freză etc. Alegerea se face în funcţie de tiraj.

Ajustarea cărţii

După lipirea coperţii, este necesară ajustarea cărţii la formatul dorit, prin tăierea surplusului la ghilotină. În funcţie de mărimea cărţii şi de volumul de lucru se va alege tipul de ghilotină.

Newsletter DAVO

Stai la curent cu noutatile de pe site.

Abonare Newsletter

delim
Cos de oferta DAVO

 

Cosul de oferta este gol

 

Solutii tiparire si finisare de la DAVO

Service si consultanta

Aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru RISOGRAPH-ul dumneavoastră?

 

Vezi avantajele !

©2002-2018 Toate drepturile rezervate DAVO. Solutii pentru tiparit si finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker