Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ambalare cu perne de aer

Ambalare cu perne de aer

Solutie care permite inlocuirea pufuletilor de polistiren cu perne de aer, acestea putandu-se obtine exact in momentul si in locul in care sunt necesare, suprimand in felul acesta problemele cu depozitarea materialelor voluminoase pe care celelalte metode le presupun.

Alege produsul
WiAir-1200
Masina de realizat perne de aer pentru ambalare »
Masina de realizat perne de aer pentru ambalare WiAir-1200

WiAir 1000 permite inlocuirea pufuletilor de polistiren cu perne de aer, acestea putandu-se obtine exact in momentul si in locul in care sunt necesare, suprimand in felul acesta problemele cu depozitarea materialelor voluminoase pe care celelalte metode le presupun.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.