Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Capsatoare manuale sau electrice cu capse sau din rola

Capsatoare manuale sau electrice cu capse sau din rola Isaberg Rapid, DeLuxe, Kw-Trio, Introma

Cu ajutorul capsatoarelor puteti capsa la cotor sau tip sa (pentru reviste) diferite materiale. Ele pot fi manuale sau electrice, cele din urma putand functiona cu capse sau cu rola de sarma. Exista posibilitatea capsarii cu capse normale sau cu capse omega (pentru o indosariere usoara a documentelor). Unele capsatoare pot fi prevazute cu mai multe capete de capsare pentru a capsa simultan in mai multe locatii.

Această subcategorie nu are produse asociate momentan.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.