Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Colatoare

Colatoare cu frictiune sau cu vacuum si linii de colationat, faltuit, capsat si debitat Plockmatic, Superfax

Colatoarele cu ajutorul carora puteti colationa materialele tiparite pot functiona prin frictiune sau cu vacuum. Ele pot lucra independent sau se pot monta in cadrul unei linii in care materialele colationate sunt faltuite, capsate, debitate si eventual indreptate la cotor. Astfel se pot finisa foarte rapid reviste, brosuri si alte materiale.

Subcategorii Colatoare

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Te-ar mai putea interesa:

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.