Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Service

Experienţa acumulată în peste15 ani de activitate în domeniul întreţinerii echipamentelor de tipărit şi finisat, profesionalismul şi competenţa echipei noastre tehnice sunt puse cu promptitudine la dispoziţia clienţilor nostri.

Preocuparea noastră principală este aceea de a instala şi menţine aparatele la parametri optimi de funcţionare, de a le verifica minuţios în scopul pre-întâmpinării oricăror probleme ce ar putea să pericliteze eficienţa acestora.

Echipa noastră are flexibilitatea şi mijloacele materiale pentru a interveni rapid ori de câte ori apare o problemă, axându-se în principal pe reducerea la minimum a intervalelor de ne-funcţionare a aparatelor.

Service
Cere mai multe detalii

Pentru fiecare echipament comercializat, DAVO asigură service gratuit în perioada de garanţie a acestuia, precum şi service post-garantie pe bază de contract. În funcţie de necesităţile dumneavoastră, puteţi opta pentru una din cele două variante de contract:abonament sau plata la intervenţie.

 

ORICE POSESOR DE RISOGRAPH NE POATE CONTACTA PENTRU SERVICE!

 

  • STOC PERMANENT DE PIESE DE SCHIMB ORIGINALE
  • SPECIALIŞTI CU EXPERIENŢĂ, SCOLARIZAŢI PERIODIC DE FIRMA PRODUCĂTOARE
  • INTERVENŢIE ÎN MAXIMUM 24 H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mergi sus | Cere mai multe detalii

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.