Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Cum cer oferta?

Cum cer oferta?

Alegeti produsele

Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de la "Echipamente profesionale" sau alegeti "Solutii tiparire si finisare". Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul

Cosul de oferta

La adaugare produselor in cos, cosul de oferta prezent in partea dreapta a paginii sub "Newsletter" sau in meniul de sus la "Cos oferta"  va fi actualizat cu produsul ales de catre dumneavoastra. Puteti adauga oricate produse doriti in cos. Acesta se va actualiza automat.

Daca cautati un set de produse pentru operatii mai complexe (ex. Realizare albume foto) va recomandam sectiunea de "Solutii tiparire si finisare".

Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele in cos, mergeti in pagina cosului accesand fie "Cos oferta(5)" din meniul de sus fie apasand butonul Gasiti linkul aici.

Pe aceasta pagina veti putea elimina produse din cos prin simpla apasare a lor in sectiunea "Produse".

Finalizarea cererii

Pentru a trimite cererea de oferta este necesar sa completati campurile de contact: "Nume", "Email" si "Telefon". Optional puteti trimite si un mesaj.

Apasati butonul pentru a finaliza cererea. Un reprezentant de vanzari al DAVO STAR IMPEX va primi solicitarea dumneavoastra si va va contacta in cel mai scurt timp.

Exemplu cos de oferta

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.