Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Despre DAVO - Solutii de tiparit si finisat

Despre DAVO - Solutii de tiparit si finisat

DAVO STAR IMPEX S.R.L.

 

Înfiinţată în anul 1994, societatea comercială DAVO STAR IMPEX SRL are ca principal obiect de activitate importul şi distribuţia de echipamente de tipărit şi finisat.

 

DAVO şi-a început activitatea ca reprezentant unic al prestigioasei corporaţii japoneze RISO KAGAKU, având astfel meritul de a fi firma care a introdus în România tehnologia multiplicării digitale a documentelor. RISO este liderul de ne-contestat al producătorilor de multiplicatoare digitale, asigurând peste 70% din totalul echipamentelor instalate pe piaţa mondială.

Autorizare riso

Pentru a veni în întâmpinarea cererilor clienţilor săi, DAVO şi-a diversificat treptat gama de echipamente, încheind parteneriate cu mari firme producătoare din ţări precum SUA, Germania, Finlanda, Suedia, Cehia, Coreea etc. Gama de produse comercializate în prezent include multiplicatoare digitale, ghilotine, maşini de lipit cu termoclei, maşini de biguit, colatoare, laminatoare, maşini de găurit şi capsat etc.

 

Cu ajutorul acestor echipamente se pot realiza la preţuri de cost extrem de competitive o gamă largă de documente şi materiale personalizate cum ar fi: cărţi, broşuri, reviste, formulare tipizate, afişe, prospecte, etichete (inclusiv pe hârtie auto-adezivă), albume foto şi multe altele. Ele se adresează atât marilor instituţii (universităţi, primării, tipografii), cât şi afacerilor mai restrânse (mini-tipografii, ateliere foto, centre de copiere).

 

Unul dintre principalele atuuri ale societăţii este reprezentat de profesionalismul şi înalta calificare a personalului tehnic. DAVO investeşte permanent în specialiştii săi, asigurându-le participarea la diversele programe de training organizate chiar de către firmele producătoare partenere. 

 

Experienţa de peste 25 ani în domeniul tipăriturilor şi al managementului documentelor, dublată de o politică orientată spre client şi necesităţilor acestuia, fac din DAVO un partener de încredere al afacerii dumnevoastră.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.