Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Echipamente pentru Stantare

Echipamente pentru Stantare, Cyklos, Presa pentru stante

Echipamente profesionale pentru stantari plane  fiind  util la stantarea cartoanelor in scopul creearii diverselor sabloane, ambalaje, puzzle-uri, carti de vizita si alte produse.

Alege produsul
C-Press 440
Echipament pentru stantare C-Press 440 »
Echipament pentru stantare C-Press 440

Echipamentul pentru stantare C-Press 440 permite stantarea cartoanelor in scopul creearii diverselor sabloane, ambalaje, puzzle-uri, carti de vizita si alte produse de pana la 1.5mm grosime.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.