Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Ghilotine, ghilotine manuale si electrice Ideal , Kw-t

Ghilotine, ghilotine manuale, ghilotine electrice, trimere, masini de taiat hartie, ghilotine pneumatice, Ideal , Kw-trio

Ghilotinele asigura taierea hartie din coala mare in formatul dorit. Pot fi  trimere, ghilotine manuale sau electrice. In functie de complexitatea ghilotinei pot fi dotate cu presa electrica sau automata, vinclu manual sau controlat electronic, display digital, perne de aer si mese laterale. De asemenea pot avea linie optica care arata zona de taiere. Consumabilele sunt cutitul si bagheta.

Această subcategorie nu are produse asociate momentan.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Te-ar mai putea interesa:

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.