Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Imprimanta inkjet color de mare viteza Comcolor

Imprimanta inkjet monocrom / color de mare viteza Comcolor

Imprimantele inkjet monocrom / color Comcolor sunt cele mai rapide imprimante  de birou. Se pot tipari cu usurinta ( monocrom / policromie) la preturi foarte bune facturi, cursuri, manuale, pliante, reviste de specialitate, carti tehnice, formulare, tipizate, brosuri, oferte, foi cu antet, plicuri personalizate. Exista posibilitatea de transmitere date variabile, de tiparire duplex si de a alege optiunea ca materialele sa fie printate gata colationate.

Alege produsul
ComColor NEGRU FT1430
Imprimanta inkjet monocrom- negru ComColor FT1430 »
Imprimanta inkjet monocrom (negru) de mare viteza ComColor FT1430, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza monocrom (negru) ComColor FT1430 este printre cele mai rapide imprimante 140 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate.

ComColor FT5000
Imprimanta inkjet color ComColor FT5000 »
Imprimanta inkjet color de mare viteza ComColor FT5000, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza ComColor FT5000 este printre cele mai rapide imprimante color 100 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate.

ComColor FT5230
Imprimanta inkjet color ComColor FT5230 »
Imprimanta inkjet color de mare viteza ComColor FT5230, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza ComColor FT5230 este printre cele mai rapide imprimante color 120 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate.

ComColor FT5430
Imprimanta inkjet color ComColor FT5430 »
Imprimanta inkjet color de mare viteza ComColor FT5430, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza ComColor FT5430 este printre cele mai rapide imprimante color 140 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate.

ComColor GL9730
Imprimanta inkjet color ComColor GL9730 »
Imprimanta inkjet color de mare viteza ComColor GL9730, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza ComColor GL9730 este printre cele mai rapide imprimante color 165 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate. In afara de cele 4 culori de cerneala CMYK acest echipament are o culoare in plus – Gri care imbunatateste semnificativ calitatea imaginii.

ComColor GL7430
Imprimanta inkjet color ComColor GL7430 »
Imprimanta inkjet color de mare viteza ComColor GL7430, Riso

Imprimanta inkjet de mare viteza ComColor GL7430 este printre cele mai rapide imprimante color 140 pag/ min, avand posibilitatea de a tipari duplex materiale gata colationate. In afara de cele 4 culori de cerneala CMYK acest echipament are o culoare in plus – Gri care imbunatateste semnificativ calitatea imaginii.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.