Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Imprimante Azon UV

Imprimante Azon UV

Cu imprimantele UV Azon se poate printa direct pe orice tip de material cum ar fi ABS, policarbonat, TPU, PVC, lemn, piatra, sticla, canvas, ceramica, aluminiu si in plus print Braille 3D - ADA. Se poate tipari pe piele sau pe sticle , cani, etc. De asemenea pe cutii.

Alege produsul
Matrix R
Imprimanta UV Azon Matrix R »
Imprimanta UV Azon Matrix R

Seria Azon Matrix R extinde productivitatea si creativitatea prin posibilitatea de a printa direct pe orice tip de material cum ar fi ABS, policarbonat, TPU, PVC, lemn, piatra, sticla, canvas, ceramica, aluminiu si in plus print Braille 3D - ADA.

Matrix R Wood
Imprimanta UV Azon Matrix R Wood »
Imprimanta UV Azon Matrix R Wood

Azon Matrix R Wood tipareste pe orice tip de lemn. Imprimanta se potriveste multor aplicatii cum ar fi tipar pe podele, pereti de lemn sau mobila. Cernelurile Rjet permit prelucrarile ulterioare ale lemnului imediat dupa tiparire.

Matrix Leather
Imprimanta UV Azon Matrix Leather »
Imprimanta UV Azon Matrix Leather

Imprimanta Matrix Leather este raspunsul la cererea tot mai accentuata a pietei pentru productia de serii scurte, precum si la nevoia de diferentiere. Permite realizarea de articole inovatoare, unice, reproducand pe suportul din piele imagini cu o inalta acuratete a culorilor.

Matrix UNI
Imprimanta Azon Matrix UNI »
Imprimanta  Azon Matrix UNI

Seria Matrix UNI permite printarea direct pe substratul ales. Se obtin rezultate deosebite la printarea pe piele, lemn sau aluminiu anodizat , piatra, diferite tipuri de plastic, sticla, ceramica si multe altele. Tehnologia UNI permite printarea unei imagini direct pe o gama larga de materiale si obiecte cu o aderenta foarte buna a cernelei .

Matix CUBEJET
Imprimanta Azon Matrix CUBEJET »
Imprimanta  Azon Matrix CUBEJET

Cu imprimantele Matrix CUBEJET se poate tipari direct pe cutii cu inaltimea de pana la 42 cm. Datorita gamei largi de aplicatii pentru Matrix CUBEJET, se poate opta pentru una dintre cele 4 dimensiuni standard de platforme. In plus, pentru a veni in intampinarea diverselor nevoi ale consumatorilor, acest printer poate fi personalizat prin ajustarea latimii si inaltimii.

Matrix UV
Imprimanta Azon Matrix UV »
Imprimanta  Azon Matrix UV

Cu imprimantele Matrix UV se poate acoperi o gama foarte larga de aplicatii. Matrix UV poate fi utilizat in productii de volum mic sau mare cum ar fi printare pe brichete, stilouri, produse personalizate, produse de marca in cantitate limitata, in timp ce, daca este nevoie, este capabil sa indeplineasca sarcinile unei imprimante industriale mari cu rezultate de calitate superioara. Imprimantele Matrix UV pot printa in cativa pasi simpli pe o multitudine de materiale cum ar fi...

AZON RAZOR HALE
Imprimanta Azon RAZOR HALE »
Imprimanta  Azon RAZOR HALE

RAZOR HALE utilizeaza o suprafata imprimabila de 290 x 800 mm pentru a tipari direct pe materiale precum PET, ABS, policarbonat, TPU, lemn, piatra, sticla, panza, ceramica, piele si alte materiale moi cu inaltimi de pana la 200 mm. Rezolutia de 2880 dpi confera imaginii imprimate o calitate exceptionala, indiferent de model si material.

Matrix MONSTER JET
Imprimanta Azon Matrix MONSTER JET »
Imprimanta  Azon Matrix MONSTER JET

Cu imprimantele Matrix Monster Jet se poate tipari direct pe cutii cu inaltimea de pana la 92 cm. Datorita gamei largi de aplicatii pentru Matrix Monster Jet, se poate opta pentru una dintre cele 4 dimensiuni standard de platforme. In plus, pentru a veni in intampinarea diverselor nevoi ale consumatorilor, acest printer poate fi personalizat prin ajustarea latimii si inaltimii.

AZON EDGE
Imprimanta AZON EDGE »
Imprimanta AZON EDGE

EDGE utilizeaza o suprafata imprimabila de 30 x 50 cm pentru a tipari direct pe materiale precum lemn, piatra, plastic,sticla, ceramica, metal cu inaltimi de pana la 15 cm. Rezolutia de pana la 2880 dpi confera imaginii imprimate o calitate exceptionala, indiferent de model si material.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.