Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Jogger

Jogger

Echipament pentru ordonarea si asezarea hartiei. Joggerul aliniaza hartia miscand-o cu putere in susul si in josul mesei.

Alege produsul
JOGGA 450
Jogger pentru hartie JOGGA 450 »
Jogger pentru hartie JOGGA 450, Cyklos

Jogga 450 este un dispozitiv esential pentru organizarea si asezarea hartiei. Echipamentul aliniaza hartia miscand-o cu putere in susul si in josul mesei. Pe langa asezarea perfecta a hartiei, Jogger 450 actioneaza si anti-static si usuca tonerul.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.