Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Laminatoare

Laminatoare din rola, Royal, Lamiroll

Laminatoarele pot fi din plic sau cu rola. Laminatorul din plic poate fi dotat cu un sistem de sustinere pentru role putand fi folosit atat cu folie in role cat si in plic. Laminatoarele din rola pot avea pana la 1.65 m si in functie de tipul aparatului pot lamina la cald sau la rece. Pentru laminarea pe o singura fata se folosesc laminatoare cu sistem de detensionare pentru a nu se curba materialul laminat.

Subcategorii Laminatoare

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Te-ar mai putea interesa:

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.