Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masina taiere carton tip fagure pentru ambalare

Masina taiere carton tip fagure pentru ambalare

Solutie care permite inlocuirea pufuletilor de polistiren si a pernelor de aer cu cartoane taiate tip fagure, acestea putandu-se obtine exact in momentul si in locul in care sunt necesare, suprimand in felul acesta problemele cu depozitarea materialelor voluminoase si permitand reutilizarea deseurilor de carton.

Alege produsul
Masina taiere carton tip fagure
Masina taiere carton tip fagure pentru ambalare Wiair CS-325 »
Masina taiere carton tip fagure pentru ambalare Wiair CS-325

WiAir CS-325 a fost conceputa pentru pentru a oferi o a doua viata deseurilor de carton, astfel incat acestea sa poata fi reutilizate ca material de protectie / umplere la ambalarea diferitelor produse.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.