Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de aplicat adeziv

Masini de aplicat adeziv Maxit, Daige

Aceste echipamente sunt ideale pentru depunerea  peliculei adezive pe diverse printuri, in vederea realizarii unei game largi de materiale, printre care:

- ALBUME FOTO
- COPERTI
- PRINTURI INKJET DE FORMAT MARE LIPITE PE SUPORT RIGID
- PREZENTARI
- PUZZLE-URI SI BOARDGAME-URI
- ETICHETE
- LUCRARI DE DIPLOMA
- ABTIBILDURI
- AFISE
- MATERIALE PUBLICITARE
Alege produsul
Maxit
Masina de aplicat adeziv Maxit »
Masina de aplicat adeziv Maxit, Daige

Cu acest echipament profesional, se poate depune pelicula adeziva pentru realizarea unei game largi de materiale: albume foto, coperti, printuri inkjet de format mare lipite pe suport rigid, prezentari, puzle-uri, boardgame-uri, etichete, lucrari de diploma, abtibilduri, etc.

Waxit
Masina de aplicat adeziv Waxit »
Masina de aplicat adeziv Waxit, Daige

Cu ajutorul acestui echipament profesional fabricat in S.U.A., se poate depune un adeziv special tip ceara pe diversele printuri ce urmează a fi aplicate pe diferite suprafete. Utilizarea acestui adeziv permite dezlipirea ulterioara, fara a deteriora suprafata pe care au fost lipite sau printul în sine, acesta din urma putand fi lipit apoi în alta parte.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.