Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de biguit si perforat

Masini de biguit si perforat manuale si electrice, GPM, KSL, Cyklos, Superfax

Cu ajutorul masinilor de biguit puteti indoi intr-un mod profesional copertile, felicitarile, invitatiile de nunta, pozele, etc. Se pot alege diferite grosimi de big in functie de grosimea materialului de biguit. Unele modele pot fi dotate si cu cutit de perforare permitand realizarea perforului pentru facturi, chitante, avize de insotire, bonuri de consum si alte materiale care necesita o astfel de operatie. Masinile pot fi manuale si electrice.

Subcategorii Biguit / perforat

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Te-ar mai putea interesa:

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.