Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de brosat, masini de legat cu termoclei

Masini de brosat, masini de lipit cu termoclei, Fastbind, Tachoplus

Masinile de brosat permit legarea blocului de carte de coperta. Pentru tiraje mici si medii se folosesc masinile manuale care pot permite legarea unor blocuri de carte care, in functie de tipul masinii pot ajunge pana la 455 mm x 320 mm. Aceste echipamente pot fi dotate si cu un dispozitiv care permite aplicarea cleiului in profunzime.

Pentru tirajele mari si carti mai groase se folosesc masinile automate care in cazul masinilor profesionale pot fi echipate cu alimentator automat de coperti si cu freza care taie 2 mm din cotor si permite astfel legarea de carte faltuita. Cu aceste masini se poate ajunge la o viteza de legare de 500 carti / h.

Alege produsul
Brosat Secura
Masina de brosat Fastbind Secura »
Masina manuala de brosat Fastbind Secura, Masina de legat cu termoclei, Maping

Masina de brosat Fastbind Secura poate lega rapid materiale (carti, lucrari de diploma, cataloage etc.) cu coperti subtiri, groase si cu banda (materiale de prezentare si block-notesuri).

Brosat Elite
Masina de brosat Fastbind Elite »
Masina manuala de brosat Fastbind Elite, Masina de legat cu termoclei, Maping

Masina de brosat Fastbind Elite poate lega rapid materiale (carti, lucrari de diploma, cataloage etc.) cu coperti subtiri, groase si cu banda (materiale de prezentare si block-notesuri).

Brosat Elite XT
Masina de brosat Fastbind Elite XT »
Masina manuala de brosat Fastbind Elite XT, Masina de legat cu termoclei, Maping

Masina de brosat Fastbind Elite XT poate lega rapid materiale (carti, lucrari de diploma, cataloage etc.) cu coperti subtiri, groase si cu banda (materiale de prezentare si block-notesuri).

Brosat GS 5310 A
Masina automata de brosat GS 5310 A »
Masina automata de brosat GS 5310 A, Masina de legat cu termoclei

Masina automata de brosat GS 5310 A poate lega cu termoclei cantitati mari de carti, brosuri, etc. fiind foarte indicata pentru tirajele mari.

Brosat EVA XT
Masina de brosat Fastbind EVA XT »
Masina de brosat Fastbind EVA XT

Noul echipament EVA XT este proiectat pentru brosarea cu termoclei EVA (etilen-vinil-acetat) a unor formate mari de carte. Similar celorlalte echipamente din gama PERFECT, acesta poate lega cu coperti subtiri sau caserate (in cazul achizitionarii kitului optional pentru coperti groase). Deosebit de versatil, se adapteaza diverselor dimensiuni, de la formate mici pana la formatul SRA3- portret, fara a fi necesara modificarea setarilor intre lucrari, indiferent de format sau grosime.

Brosat PUREVA NEO
Masina de brosat Fastbind PUREVA NEO »
Masina de brosat Fastbind  PUREVA NEO

Masina de brosat Pureva Neo de la FASTBIND este solutia integrata pentru o brosare de calitate, atat cu adeziv PUR, cat si cu termoclei EVA (in cazul achizitionarii kitului optional pentru EVA). De asemenea, este o solutie foarte avantajoasa din punctul de vedere al costurilor. Pureva Neo este un echipament de brosat manual, destinat sa acopere toate necesitatile de legare: carti cu coperti subtiri sau cu coperti caserate (in cazul achizitionarii kitului optional pentru coperti caserate)...

Brosat PUREVA SMART
Masina de brosat Fastbind PUREVA SMART »
Masina de brosat Fastbind  PUREVA SMART

Pureva Smart de la FASTBIND este o masina compacta si sigura, capabila sa broseze carti cu dimensiuni de pana la A3, atat cu coperti subtiri, cat si cu coperti caserate (in cazul achizitionarii kitului optional pentru coperti groase). Datorita controlului electronic al temperaturii si al sistemului patentat de schimbare a rezervorului cu clei, Pureva Smart poate utiliza atat adeziv PUR, cat si termoclei EVA (in cazul achizitionarii rezervorului de adeziv pentru EVA, care este optional).

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.