Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de caserat

Masini de caserat, masini de realizat coperti groase, coperti cartonate, Fastbind

Masinile de caserat va permit sa realizati coperti groase, cartonate pentru carti, albume foto, etc in formate intre A5 si A3. Mesele acestor masini sunt prevazute cu un dispozitiv cu vacuum pentru pozitionarea corecta a colii. Echipamentele pot fi prevazute cu dispozitiv de indoit marginea si optional cu cutter pentru taierea la colt.

Alege produsul
Casematic H32 Pro
Masina de caserat Fastbind Casematic H 32 Pro »
Masina de caserat Fastbind Casematic H 32 Pro, masini de realizat coperti groase, Maping

Fastbind Casematic H 32 Pro este un echipament cu ajutorul caruia se pot realiza coperti caserate pentru carti in diferite formate pana la 330x330 mm.

Casematic H46 Pro
Masina de caserat Fastbind Casematic H 46 Pro »
Masina de caserat Fastbind Casematic H 46 Pro, masini de realizat coperti groase, Maping

Fastbind Casematic H 46 Pro este un echipament cu ajutorul caruia se pot realiza coperti caserate in diferite formate pana la 1040x490 mm (coperta deschisa).

Presso
Masina realizare big la cotor coperti caserate Presso »
Masina pentru realizarea bigului la cotorul copertilor caserate Fastbind Presso

Fastbind Presso este un echipament care realizeaza bigul la cotorul copertilor caserate.

Maxit
Masina de aplicat adeziv Maxit »
Masina de aplicat adeziv Maxit, Daige

Cu acest echipament profesional, se poate depune pelicula adeziva pentru realizarea unei game largi de materiale: albume foto, coperti, printuri inkjet de format mare lipite pe suport rigid, prezentari, puzle-uri, boardgame-uri, etichete, lucrari de diploma, abtibilduri, etc.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.