Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de faltuit

Masini de faltuit Superfax, Cyklos, Morgana

Masinile de faltuit va permit indoirea rapida a colilor in diferite moduri: standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina. Unele echipamente permit si indoirea in cruce printr-o a II-a trecere a colilor prin aparat. Optional anumite masini pot fi dotate cu dispozitive de biguire si perforare.

Alege produsul
Faltuit CFM 600
Masina de faltuit CFM 600 »
Masina de faltuit CFM 600, Cyklos

Masina de faltuit CFM 600 realizeaza faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3.

Faltuit PF 215
Masina de faltuit PF 215 »
Masina de faltuit PF 215, Superfax

Masina de faltuit PF 215 permite faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3 inclusiv in cruce (print-o a II-a trecere a colii prin masina).

Faltuit PF 220
Masina de faltuit PF 220 »
Masina de faltuit PF 220, Superfax

Masina de faltuit PF 220 permite faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3, inclusiv in cruce (printr-o a II-a trecere a colii prin masina) si optional se poate atasa la ea o masa de biguit sau perforat.

Faltuit PF 330
Masina de faltuit PF 330 »
Masina de faltuit PF 330, Superfax

Masina de faltuit PF 330 permite faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3 .

Faltuit CFM 700
Masina de faltuit CFM 700 »
Masina de faltuit CFM 700, Cyklos

Masina de faltuit CFM 700 permite faltuirea in 7 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina si realizeaza un big pentru faltuirea in cruce) a colilor de format pana la SRA3.

Faltuit SF 415
Masina de faltuit SF 415 »
Masina de faltuit SF 415, Superfax

Masina de faltuit SF 415 permite faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3 inclusiv in cruce (printr-o a II-a trecere a colii prin masina).

Faltuit SF 490
Masina de faltuit SF 490 »
Masina de faltuit SF490, Superfax

Masina de faltuit SF 490 permite faltuirea in 6 moduri ( standard letter, concertina, single, double parallel, brochure, half concertina) a colilor de format pana la A3, inclusiv in cruce (printr-o a II-a trecere a colii prin masina).

Docufold Pro
Masina automata de faltuit + biguire si perforare (cu cutite circulare) Docufold Pro »
Masina automata de faltuit + biguire si perforare (cu cutite circulare) Docufold Pro, Morgana

Docufold Pro este masina automata de faltuire. Echipata cu un SmartScreen de ultima tehnologie permite unui operator cu un training minim sa realizeze o gama variata de lucrari de faltuire cu ajutorul iconurilor de pe touch screen. O memorie alphanumerica permite stocarea unui numar nelimitat de joburi standard si non-standard. Se pot atasa cu usurinta dispozitive de perforare si biguire (cutite circulare) de tip plug-in.

Faltuit TRIFOLD 360
Masina de faltuit TRIFOLD 360 »
Masina de faltuit TRIFOLD 360, Cyklos

Masina de faltuit TRIFOLD 360 este proiectata in principal pentru faltuirea documentelor biguite de pana la 350 g/mp. Este ideal sa se combine acest echipament cu masinile de biguit GPM 450 Speed sau AirSpeed 450 dar poate fi utilizata si cu alte echipamente de biguit profesionale ale altor branduri. Trifold 360 poate faltui in 5 moduri (letter, concertina, single, gate si double parallel).

Digifold Pro XL
Masina de biguit si faltuit Digifold Pro XL »
Masina de biguit si faltuit Digifold Pro XL, Morgana

Echipamentul Digifold Pro XL este o masina automata de biguire si faltuire proiectata special pentru printurile digitale si pe hartie groasa.El poate fi utiliazat pentru biguire si faltuire intr-un singur pas sau ca masina de biguit (atunci cand faltuirea nu este necesara) , sau ca masina de perforat (atunci cand biguirea si faluirea nu sunt necesare).

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.