Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de legat cu banda

Masini de legat cu banda Powis Parker, Fastback

Masinile de legat cu banda permit lipirea a pana la 350 g/mp in 35-40 secunde. Pentru coperti se pot folosi cartoane colorate sau foi transparente care pot fi imprimate, personalizate in functie de cerinta clientilor. Ulterior se poate adauga / inlatura cate o coala. Este o masina foarte utila pentru legarea lucrarilor de diploma, materialelor interne din institutii, manualelor, instructiunilor de utilizare, etc.

Alege produsul
Fastback FB20
Masina de legat cu banda Powis Fastback FB20 »
Masina de legat cu banda Powis Fastback FB20

Masina de legat cu banda Powis Fastback FB20 lipeste intre 0,3 si 38 mm (aproximativ de la 3 la 350 coli) in 13-20 de secunde.

Fastback 9
Masina de legat cu banda Powis Fastback 9 »
Masina de legat cu banda Powis Fastback 9

Masina de legat cu banda Powis Fastback 9 lipeste intre 0,8 si 25 mm (aproximativ de la 10 la 250 coli) in 40 de secunde.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.