Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de perforat si legat cu spira

Masini de perforat si legat cu spira metalica, spc, rbx

Masinile de perforat pentru legarea cu spira pot fi manuale sau electrice si permit perforarea a maxim 100 coli de 80 g/mp. Masinile manuale pot perfora si lega cu spira 2:1 si 3:1. La cele electrice se poate schimba dispozitivul de perforare astfel incat se pot folosi toate tipurile de spira si chiar pot contine si perforul semicircular pentru agatatoarea de calendare.

Subcategorii Legat cu spira

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.