Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de realizat albume foto

Masini de realizat albume foto Fastbind, Fotomount

Masinile de realizat albume foto permit prinderea fotografiilor biguite cu ajutorul colilor dublu adezive si apoi prinderea albumului de coperta. Se pot realiza albume de lux intr-un mod profesional, foarte usor. Se obtin vederi panoramice cuprinse intre cele 2 laturi pentru fiecare pagina. Coperta albumului poate fi ori o coperta standard, ori o coperta personalizata cu ajutorul unui print digital.

Alege produsul
Fotomount F46e
Echipament de realizat albume foto Fotomount F46e »
Echipament de realizat albume foto Fastbind Fotomount F46e, Maping

Cu ajutorul echipamentului electric de realizat albume foto Fastbind Fotomount F46e se pot realiza albume foto de lux de dimensiuni maxime 457x457 mm utilizand sistemul Mountinglift.

Fotomount F42
Echipament de realizat albume foto Fotomount F42 »
Echipament de realizat albume foto Fastbind Fotomount F42, Maping

Cu ajutorul echipamentului de realizat albume foto Fastbind Fotomount F42 se pot realiza albume foto de lux de dimensiune maxima 420x470 mm utilizand sistemul Mountinglift.

Maxit
Masina de aplicat adeziv Maxit »
Masina de aplicat adeziv Maxit, Daige

Cu acest echipament profesional, se poate depune pelicula adeziva pentru realizarea unei game largi de materiale: albume foto, coperti, printuri inkjet de format mare lipite pe suport rigid, prezentari, puzle-uri, boardgame-uri, etichete, lucrari de diploma, abtibilduri, etc.

Express Plus
Statie de realizat albume foto Fastbind Express Plus »
Statie de realizat albume foto Fastbind Express Plus, Maping

Fastbind Express Plus este o statie de realizat albume foto portabila, foarte compacta. Echipamentul este proiectat pentru a putea lega atat coli printate pe o singura fata cat si coli printate fata-verso si de a realiza coperti caserate.

Express Mini
Statie de realizat albume foto Fastbind Express Mini »
Statie de realizat albume foto Fastbind Express Mini, Maping

Fastbind Express Mini este o statie de realizat albume foto portabila, foarte compacta. Echipamentul este proiectat pentru a putea lega atat coli printate pe o singura fata cat si coli printate fata-verso.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.