Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de taiat carti de vizita

Masini de taiat carti de vizita, cps, cyklos

Masinile de taiat carti de vizita permit taierea rapida si exacta a cartilor de vizita din formate A4. Taierea se face in 3 sau 4 pasi in functie de echipament. Unele echipamente permit taierea cartilor de vizita de diferite dimensiuni. Cu unele masini se taie cate 10 carti / pagina si cu altele cate 12 carti / pag. Sunt si echipamente care permit taierea unei fasii intre cartile de vizita in cazul in care aceste contin culoare la magini. 

Subcategorii Taiat carti de vizita

Această subcategorie nu are produse asociate momentan.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.