Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Masini de gaurit hartie

Masini manuale si electrice de gaurit hartie, SPC, Filepecker

Masinile de gaurit hartie pot fi manuale sau electrice si pot avea unul sau doua capete de perforare. Cu ajutorul lor se pot perfora pana la 1000 coli de hartie de 80 g/mp (anumite modele) cu preducele de diferite diametre. Echipamentele pot fi dotate cu masa mobila permitand gaurirea hartiei in locurile alese de client prin mutarea mesei.

Subcategorii Gaurit hartie

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.