Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Multiplicatoare Digitale RISOGRAPH

Multiplicatoare Digitale RISOGRAPH, risografe, reprografie

Multiplicatoarele digitale RISOGRAPH acopera perfect din prisma raportului calitate / pret segmentul de piata cel mai solicitat, respectiv cel cuprins între cca 20 de copii si 2000 de copii (economii de pana la 85% fata de copiator, in functie de tiraj). Utilizarea acestor echipamente inseamna: suprafata tiparita de pana la formatul A3, rezolutie de pana la 600x600 dpi., viteza de tiparire intre 60 şi 180 copii / min., marire şi micsorare in trepte sau zoom 50-200%, hartie intre 46 si 210 g/mp, alaturare de culoare ( prin treceri succesive, economie de timp si calitate deosebita prin cuplarea la calculator, posibilitatea tiparirii la doua culori printr-o singura trecere, etc.

Alege produsul
MH 9350
Multiplicator digital Risograph MH 9350 »
Multiplicator digital Risograph MH 9350, RISO, risograf, reprografie

Multiplicatorul digital Risograph MH 9350 va permite sa tipariti foarte usor si cu costuri reduse (monocrom sau alaturare de culoare) coli pana la formatul A3 pentru carti, brosuri, foi cu antet, oferte, tipizate, etc., putandu-se realiza o tiparire in doua culori dintr-o singura trecere a colii prin aparat.

SF9350
Multiplicator digital Risograph SF9350 »
Multiplicator digital Risograph SF9350, RISO, risograf, reprografie

Multiplicatorul digital Risograph SF9350, A3 va permite sa tipariti foarte usor si cu costuri reduse (monocrom sau alaturare de culoare) coli pana la formatul A3 pentru carti, brosuri, foi cu antet, oferte, tipizate, etc

SF 5030
Multiplicator digital Risograph SF 5030 »
Multiplicator digital Risograph SF 5030, RISO, risograf, reprografie

Multiplicatorul digital Risograph SF 5030, A4 va permite sa tipariti foarte usor si cu costuri reduse (monocrom sau alaturare de culoare) coli pana la formatul A4 pentru carti, brosuri, foi cu antet, oferte, tipizate, etc

SF 5350
Multiplicator digital Risograph SF 5350 »
Multiplicator digital Risograph SF 5350, RISO, risograf, reprografie

Multiplicatorul digital Risograph SF 5350, A3 va permite sa tipariti foarte usor si cu costuri reduse (monocrom sau alaturare de culoare) coli pana la formatul A3 pentru carti, brosuri, foi cu antet, oferte, tipizate, etc

SF 9390
Multiplicator digital Risograph SF 9390 »
Multiplicator digital Risograph SF 9390, RISO, risograf, reprografie

Multiplicatorul digital Risograph SF 9390 va permite sa tipariti foarte usor si cu costuri reduse (monocrom sau alaturare de culoare) coli pana la formatul A3 pentru carti, brosuri, foi cu antet, oferte, tipizate, etc.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.