Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Principalii parteneri DAVO

Riso Kagaku Corporation

RISO Kagaku Corporation este o firmă Japoneză fondată în anul 1946 având un număr de peste 2000 angajaţi în toată lumea. RISO este astăzi liderul de necontestat al producătorilor de multiplicatoare digitale, asigurând peste 70% din totalul echipamentelor instalate în piaţa mondială. Principiul de imprimare folosind o matriţă perforată prin care trece cerneala de tipar datează de la sfîrşitul secolului trecut, însă doar utilizarea masterului şi a capului termic comandat digital, soluţie adoptată pentru prima oară de RISO, au permis producerea unui echipament care să multiplice sigur, ieftin şi rapid - Risographul.


Maping Co

Compania finlandeză Maping Co s-a dezvoltat de la nivelul unei mici afaceri de familie la acela al unui important jucător pe piaţa mondială a echipamentelor de finisat. Graţie echipamentelor FASTBIND pe care le produce, firma oferă soluţii pentru crearea de albume foto, legarea documentelor cu coperţi subţiri sau caşerate, facilitând obţinerea de materiale personalizate.


Plockmatic International AB

Cu o prezenta in peste 50 de ţări şi o experienţă de peste 30 de ani, PLOCKMATIC şi-a construit o reputaţie solidă de furnizor de soluţii inovatoare şi tehnologie de ultimă oră în domeniul liniilor de colaţionare cu preluare prin fricţiune sau vacuum, precum şi al liniilor de mailing. Ca o recunoastere a calităţii excepţionale a produselor şi serviciilor sale, PLOCKMATIC şi-a dobândit un bine-meritat statut de partener al unor companii prestigioase precum Xerox, Ricoh, Océ, Pitney Bowes, Toshiba şi IBM.


Powis Parker Inc.

Powis este inventatorul sistemului revolutionar de lipire cu banda Fastback®— masini cu care se produc carti si prezentari lipite la o calitate ireprosabila folosind atit coperti subtiri cit si groase. Gama masinilor de lipit cu banda de la POWIS se adreseaza atit volumelor mici de birou cit si volumelor mai mari din mediul de productie.


Cyklos Choltice

Compania cehă CYKLOS, fondată în anul 1928, are ca principal obiect de activitate producţia unei game largi de echipamente folosite în finisarea documentelor: maşini de biguit şi perforat, maşini de tăiat, maşini de rotunjit colţuri, maşini de falţuit.


Tacho Plus

Compania coreeană produce pe scară largă utilaje precum: maşini de broşat, joggere de hârtie, maşini de biguit rotative. Clienţii din întreaga lume au apreciat fiabilitatea echipamentelor produse de Tacho Plus precum şi excelentul raport calitate/preţ pe care aceste echipamente îl oferă.


DeLuxe Stitcher Inc

Firma americană DeLuxe Stitcher Inc s-a specializat în producţia de capsatoare cu sârmă din rolă şi capete de capsare. Gama largă de modele de capstoare se adaptează nevoilor variate ale diverşilor utilizatori din industria grafică.


Royal Sovereign Corp

Cunoscută în întreaga lume pentru performanţele remarcabile în domeniul inovaţiei tehnologice, compania americană Royal Sovereign Corp reprezintă un reper important pentru industria grafică. Printre numeroasele echipamente pe care le produce, gama de laminatoare reprezintă vârful de lance prin diversele tehnologii pe care le înglobează: laminare la rece, laminare la cald, laminare pe o faţă, laminare pe ambele feţe.


SPC CO.,Ltd.

Cu o prezenţă activă pe piaţă de peste 35 de ani firma coreeană SPC CO Ltd. produce maşini de legat cu spiră, maşini de arhivat, maşini de perforat, maşini de găurit hârtie. Totodată ei sunt cei care au inovat şi patentat maşina care poate perfora cel mai mare număr de coli (200) în vederea legării cu spiră (Heavy-Duty Paper Punching).


Introma

Fondată în anul 1953, compania poloneză INTROMA produce şi exportă către un număr impresionant de clienţi din întreaga lume: maşini de capsat din rolă, maşini de rotunjit colţuri, maşini de fălţuit, maşini de biguit.


Ideal

Aşa cum însuşi numele o sugerează, echipamentele realizate de producătorul german, printre care menţionăm ghilotine manuale şi electrice, distrugătoare de documente, trimmere, sunt ideale pentru mutiplele aplicaţii din sfera procesării hârtiei.


Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.