Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Perfor tip euro

Perfor tip euro

Cu masina de perforat tip Euro se pot perfora cartoane, PVC subtire si PVC dur cu un perfor care permite asezarea pungilor pe rastelele din magazine.

Alege produsul
Euro S
Masina de perforat tip Euro S »
Masina de perforat tip Euro S

Cu masina de perforat tip Euro S se pot perfora cartoane, PVC subtire si PVC dur cu un perfor care permite asezarea pungilor pe rastelele din magazine.

Euro L
Masina de perforat tip Euro L »
Masina de perforat tip Euro L

Cu masina de perforat tip Euro L se pot perfora cartoane, PVC subtire si PVC dur cu un perfor care permite asezarea pungilor pe rastelele din magazine.

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.