Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Termeni si conditii de utilizare al site-ului

Termeni si conditii de utilizare al site-ului

Compania care detine si administreaza site-ul http://www.davo.ro, denumit in continuare DAVO, este DAVO STAR IMPEX S.R.L. , numita in continuare DAVO STAR IMPEX, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/17199/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO6195017.

DAVO STAR IMPEX isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare, versiunea valabila si oficiala se afla pe pagina de web "Termeni si conditii".

1.Preturi

Preturile nu contin TVA. Plata se face in lei la cursul de schimb BNR din ziua platii.

2. Conditii de utilizare al site-ului DAVO

Utilizare, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul DAVO, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

3. Securitatea datelor personale

Accesarea DAVO implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de DAVO STAR IMPEX in scopul crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea utilizatorilor inregistrati despre promotiile lansate si/sau modificari in caracteristicile produselor, a conditiilor de utilizare, etc. DAVO STAR IMPEX certifica si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact{a}davo.ro sau prin posta, la adresa: Str. Valea Oltului, Nr. 77-79, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului DAVO si ea va fi anuntata printr-un mail catre utilizatorul inregistrat in baza noastra de date.

4. Continut site

DAVO STAR IMPEX face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ, desi unul din obiectivele companiei este de a prezenta cu o cat mai mare acuratete specificatiile produselor, pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Site-ul DAVO si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei DAVO STAR IMPEX.

5. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului DAVO sau de a afecta performantele serverelor pe care ruleaza site-ul DAVO, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor DAVO STAR IMPEX si DAVO STAR IMPEX va initia procedurile de cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

6. Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizator si DAVO STAR IMPEX va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.

7. Sugestii si Reclamatii

Intrucat parerile dumneavoastra sunt importante pentru noi, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact{a}davo.ro , orice sugestie sau reclamatie pe care o aveti legata de activitatea noastra.

Deasemenea pentru o cat mai buna informare privind protectia consumatorilor, aveti la dispozitie site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor : www.anpc.gov.ro , cat si numarul de de telefon, cu apelare gratuita, pentru INFO-Consumator 0800 080 999

8. Dispozitii finale

DAVO STAR IMPEX isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului DAVO, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Pentru alte detalii sau lamuriri, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa contact{a}davo.ro

Prețuri speciale pentru echipamentele demo și second hand

Nu există produse second hand sau demo la vânzare.

Info echipamente

Echipamentele cu menţiunea DEMO sunt cele care au fost prezentate la târguri şi expoziţii sau expuse în show room. Acestea sunt în stare foarte bună, au un grad de uzură scăzut, iar diferenţa de preţ faţă de un echipament identic nou, aflat în ambalajul original, este semnificativă.

Echipamentele cu menţiunea SECOND HAND sunt cele pe care DAVO le-a înlocuit la diverşi clienţi cu unele mai performante. Acestea au fost verificate şi recondiţionate de tehnicienii DAVO şi funcţionează în parametrii normali.

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.