Solutii profesionale pentru tiparit si finisat   |   021 444.87.17
0
  MENU

Tiparire carte

Folosind soluţiile şi echipamentele oferite de DAVO, puteţi tipări chiar şi un singur exemplar dintr-o carte în maximum 5 minute şi apoi îl puteţi trimite clientului! Acum nu mai este nevoie să tipăriţi cărţile într-un număr mare de exemplare, asumându-vă riscul de a rămâne cu stocuri nevândute.


Cereti oferta!
Tiparire carte

Tipărirea interiorului

Cu ajutorul imprimantei color de mare viteză RISO puteţi imprima chiar şi un singur exemplar dintr-o carte color sau alb-negru. Costurile de imprimare vor fi aceleaşi indiferent de numărul de exemplare. Mai mult decât atât, conţinutul cărţii va fi gata colaţionat, eliminând necesitatea adunării paginilor după printare, aşa cum se întâmplă la tiparul clasic. Durata de imprimare a unei cărţi format A5 de 200 de pagini este mai mică de 1 minut!!!

Laminarea coperţii

Laminator din rola RSL 382S, Royal

Pentru realizarea coperţii, puteţi folosi un printer laser digital sau tiparul clasic offset, în funcţie de tiraj. Pentru un aspect mai plăcut şi o cât mai bună rezistenţă în timp, coperta se poate lamina.

rsl382s

Biguirea coperţii

Masina electrica de biguit si perforat GPM 450, Cyklos

Înainte de ataşarea conţinutului, coperta va trebui îndoită astfel încât să se obţină un cotor aspectuos. Pentru aceasta se foloseşte o maşină de biguit manuală sau electrică.

gpm450 , gpm450sa

Lipirea cărţii

Masina manuala de brosat Fastbind Secura, Masina de legat cu termoclei, Maping

Ataşarea interiorului de carte se face prin lipirea cu termoclei, folosind o maşină de broşat. Exisată o gamă largă de astfel de maşini: manuale, automate, cu sau fără freză etc. Alegerea se face în funcţie de tiraj.

secura , gs5310a

Ajustarea cărţii

Ghilotina electrica 13952,  trimere, masini de taiat hartie,  Kw-trio

După lipirea coperţii, este necesară ajustarea cărţii la formatul dorit, prin tăierea surplusului la ghilotină. În funcţie de mărimea cărţii şi de volumul de lucru se va alege tipul de ghilotină.

g13952

Parteneri DAVO

Service și Consultanță

Newsletter© 2002-2023 - Toate drepturile rezervate DAVO. Soluții pentru tipărit și finisat, RISO, Fastbind, Ideal, Plockmatic, Powis Parker. Design by Triumf.